Monden

O frumoasă interpretă din Gorj s-a CĂSĂTORIT! Soțul profesor la Școala Populară de Arte a cerut-o de nevastă la malul mării în Turcia!

Frumoasa interpretă de muzică populară din Bumbești Jiu și soțul ei s-au logodit și căsătorit civil în perioada pandemiei însă odată cu relaxarea condițiilor cei doi au ales să facă și nunta.

Adriana Maria Soreanu și soțul ei Ionuț Stan de profesie instrumentist și angajat al Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu s-au căsătorit religios în urmă cu doar câteva zile. Evenimentul s-a desfășurat în cadrul restaurantului de pe insulița Jiului iar alături le-au fost prietenii, rudele și toți apropiați.
Adriana și Ionuț s-au logodit la malul mării în Kusadasi, Turcia în urmă cu doi ani, iar întreg momentul a fost filmat și urcat pe internet. Un an mai târziu cei doi au ales să se căsătorească și în fața ofițerului de stare civilă.

Adriana Soreanu este fostă absolventă a Școlii Populare de Arte din Târgu Jiu și a început să cânte muzică populară încă de la grădiniță. Frumoasa interpretă a studiat pedagogia muzicală la o universitate din Craiova, iar acum este masterandă la educație muzicală în cadrul Universitatea Valahia din Târgoviște.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *