Actualitate

O gorjeancă a cucerit audiența de la Românii au talent!

O tânără de 27 de ani, originară din Gorj, a avut un moment de zile mari la "Românii au talent". Este vorba de Andreea Manasia, care a ales să interpreteze piesa cunoscutei Adele și i-a purtat noroc. A mers mai departe cu 4 DA.

Andreea a declarat că menirea sa este muzica, iar visul său este să devină un artist în adevăratul sens al cuvântului. Tânăra are experiență în acest domeniu. A făcut parte dintr-o trupă alături de care a cântat pe vase de croazieră. A călătorit în peste 12 țări și acea experiență a fost de neuitat. Mai mult, Andreea a mărturisit că a participat în trecut și la emisiunea „Vocea României”.

Momentele trăite pe scenă și dorința de a se regăsi în muzică au făcut-o pe Andreea să vină la „Românii au talent”. Concurenta a interpretat piesa „Set Fire to the Rain”, iar jurații au răsplătit-o cu 4 DA.

„Ai o voce foarte bună! Ai o tehnică foarte bună. Trecerile de pe piept pe cap sunt aproape perfecte. Sincer, dacă ai fi cântat anul ăsta la Vocea României cred că aș fi apăsat butonul. În seara asta am simțit că ai cântat și pentru mine”, a comentat Smiley.

Andra a continuat, făcând o comparație între cele două emisiuni de la PRO TV:
„Să știi că la «Românii au talent» e diferit. De ce? Pentru că noi, aici, te privim. Parcă și tu ești mai liniștită că ne vezi reacția, pe când la «Vocea României» parcă e mai multă presiune pe un concurent. Te vreau în echipa mea! Ai un DA de la mine”.
Aprecierile publicului, dar și ale cunoscuților, nu au întârziat să apară imediat după momentul acesteia de la Românii au talent.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button