Eveniment

O grenadă și trei pistoale, descoperite în două autoturisme oprite în trafic! Un adolescent din Tg-Jiu, arestat

Polițiștii de combatere a criminalității organizate Gorj au descoperit, joi, o grenadă, arme letale și muniție, în două autoturisme aflate în trafic. În urma controlului, un minor de 17 ani a fost reținut, iar un bărbat de 32 de ani a fost pus sub control judiciar.

„La data de 6 august, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, cu sprijinul polițiștilor Inspectoratului de Poliție Județean Gorj şi ai Direcţiei de Operaţiuni Speciale, sub supravegherea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, au oprit în trafic, pe Drumul European 79, două autoturisme.

Acestea se deplasau dinspre Iezureni spre Târgu-Jiu și aparţineau familiei unui bărbat de 32 de ani, care locuia fără forme legale în Târgu-Jiu. În urma controlului efectuat în interiorul autoturismelor au fost descoperite o puşcă, o grenadă, două truse de curăţat armament, trei pistoale, cu încărcătoarele aferente în care se aflau, câte șase cartuşe şi 631 de cartuşe ambalate în diferite cutii din carton și plastic. În cauză a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbatul de 32 de ani și un tânăr de 17 ani, din Târgu-Jiu, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, fiind ulterior dispusă măsura controlului judiciar faţă de bărbatul de 32 de ani. Totodată, faţă de tânărul de 17 ani a fost luată măsura reţinerii”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj. Vineri, minorul a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu. Acesta a fost arestat preventiv.
Surse susțin că armele ar fi fost cumpărate recent, din Arad.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button