SocialUltima oră

O nouă expoziție Dragoș Bogdan- „Lada de zestre”

Dragoș Bogdan are 10 ani și este elev la Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu” din municipiul Târgu-Jiu. A început să deseneze de la vârsta de șase ani, iar la șapte ani a avut prima expoziție la sala „Florin Isuf” a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj. Artistul fotograf, Teodor Dădălău este cel care a descoperit talentul lui Dragoș.

Dacă la început, Dragoș a desenat numai portret, acum, băiețelul din clasa a IV-a realizează și pictură abstractă. A avut până acum lucrări expuse la Palatul Parlamentului, la Brașov și la Motru. Este fiul a doi profesori și este extrem de modest când vorbește de picturile sale. În ochi i se citește însă pasiune și bucurie. Era extrem de fericit ieri când a aflat că va avea o nouă expoziție în sala Florin Isuf, sala unde a avut prima expoziție și primele aprecieri ale picturilor sale. Ne-a spus că preferă portretele și, mai rar, natura statică sau pictură religioasă.

Pasiunile lui sunt și muzica, fotografia, grafica electronică, computerizată. Dragoș a și creat un joc pentru calculator, de care spune că este foarte mândru, mai ales că a fost conceput după mai multe vizionări pe youtube.

Vă așteptăm la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj începând de joi 24 septembrie 2020, să vedeți expoziția talentatului Dragoș Bogdan, „Lada de zestre” timp de o săptămână. Expoziția poate fi văzută și online pe pagina de facebook a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradițioanle Gorj.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button