Ultima oră

O persoană aflată în stare de ebrietate a furat un microbuz

Un bărbat fără permis de conducere şi în stare de ebrietate a furat un microbuz de transport călători din autogara din municipiul Tecuci, cu care a pornit pe străzile din oraş, vehiculul fiind găsit abandonat pe şoseaua de centură a oraşului.

Poliţia muncipiului Tecuci a fost sesizată telefonic cu privire la faptul că o persoană a furat un microbuz din curtea autogării situate pe strada Transilvaniei, din municipiul Tecuci, şi a plecat într-o direcţie necunoscută.

Au fost mobilizate toate echipajele de poliţie în vederea identificării acestui microbuz, iar la scurt timp, pe varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, în apropierea de DE58, acest autovehicul a fost găsit abandonat. În urma verificărilor efectuate de către poliţişti în zona respectivă, la o distanţă de circa 300 de metri a fost depistată persoana bănuită de comiterea acestei fapte de furt, un bărbat cu vârsta de 36 de ani, din satul Malu Alb, comuna Drăgăneşti, judeţul Galaţi, care se deplasa pe jos către localitatea Cosmeşti, în afara părţii carosabile.

Bărbatul a fost testat alcoolscop, iar valoarea indicată de aparatul Drager a fost de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pen

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *