Actualitate

O primărie angajează șef la fonduri europene

O primărie din Gorj are nevoie de un șef nou la Serviciul Fonduri Europene. Este vorba de Primăria orașului Rovinari care organizează un concurs de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de șef serviciu la Serviciul Achiziții Publice, Fonduri Europene, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului orașului Rovinari. Concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de șef serviciu – Serviciul Achiziții Publice, Fonduri Europene va avea loc la sediul Primăriei orașului Rovinari, județ Gorj, în sala de ședințe a Consiliului Local Rovinari în data de 7 aprilie proba scrisă, iar pe 12 aprilie interviul.

Dosarele de înscriere la concursul de promovare pentru ocuparea funcției publice de conducere vacantă de șef serviciu – Serviciul Achiziții Publice, Fonduri Europene se depun până pe 27 martie, orele 16.00, la sediul Primăriei Orașului Rovinari – Compartiment Centrul de Informare a Cetățeanului, Registratură, din orașul Rovinari.

Durata timpului de muncă este de 8 ore pe zi și de 40 de ore pe săptămână, perioadă nedeterminată, persoana de contact fiind domnul Barbonie Ion-Cosmin, având funcția publică de conducere de șef serviciu – Serviciul Resurse Umane, Salarizare. Este necesară vechimea de 5 ani în specialitatea studiilor.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *