Eveniment

O profesoară din Târgu Jiu a pierdut titularizarea! Se judecă cu IȘJ Gorj

Maria Ramona Pîrlea este profesoara de educație tehnologică la Școală Gimnazială Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu. Aceasta a susținut examenul de titularizare în vara acestui an, dar a pierdut postul pe care se titularizare pe art.253. Practic, profesoara trebuia să obțină un minim 7 la titulariza pentru a-și păstra postul pe care se titularizare cu controversatul articol. Cel mai probabil, profesoara a luat nota sub 5, astfel nu se explică de ce aceasta a pierdut postul titularizabil pe care însă o altă candidata l-a ocupat.

Profesoara a ajuns în instanță cu IȘJ Gorj, solicitant anularea actului administrativ a unei decizii care este în curs de judecată cât și într-o procedură de urgență, suspendarea acestui act. Procesul începe la Tribunalul Gorj, dar reclamanta pierde acțiunea, definitiv, la Curtea de Apel Craiova.

Pe rol, se mai afla anularea actului administrativ, cu grele șanse de a obține ceva, întrucât instanța nu se poate pronunța asupra rezultatului unui concurs. Mai precis, judecătorul nu poate recorecta lucrările de la titularizare.

Se vehiculează însă că această profesoara ar fi fost totuși încadrată să predea într-un proiect educativ din fonduri europene. Ar fi totuși de pomină ca un dascăl care pierde titularizarea din cauza notei să predea totuși, pe bani europeni.â

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *