Ultima oră

O tânără din Timișoara a murit după o luptă cu o bolă nemiloasă. Mesaje de condoleanțe de la prietenele din Gorj!

O tânără de 35 de ani, din Timișoara, a murit după o luptă nemiloasă cu o tumoare canceroasă. Anca Molnar s-a stins din viață în această dimineață sub privirile familiei.

În urmă cu un an, Anca a descoperit acest diagnostic nemilos și a luptat cu toate armele pentru a nimici boala. Tânăra, de profesie make-up artist și tehnician de micropigmentare al sprâncenelor, a mers în Istanbul pentru a se trata. Oamenii din mediul online au organizat o strângere de fonduri pentru a-o susține în operația lungă și costisitoare din Turcia.

În urma cu mai puțin de un an, OMUL Molnar Anca Anca, se întâlnea abrupt cu o boală cruntă, un diagnostic care în România nu-i mai oferea nici o șansă…
A mers în Turcia, s-a operat și a început plină de speranță, lupta cu boala. Și Anca a luptat bine. Tumoarea ei a intrat în remisie…
Dar și boala a luptat cu un sistem imunitar deficitar, iar Anca Molnar se regăsește astăzi în fața unei alte runde cu boala.
Se află în Turcia, unde mâine va avea o a doua operație pe creier de extirpare a unei noi tumori.
După aceea, va urma o perioadă lungă de recuperare.
Toate acestea vin însă cu un preț și din păcate nu este metaforic. Dar cred ca pentru o comunitate de oameni, suma nu ar fi una de netrecut.
Habar n-am dacă oceanele au fost făcute picătură cu picătură…
Dar am văzut din experiența trecutului că 10 lei lângă 10 euro au făcut diferența pentru ca ea sa se poată întoarce întreaga acasă, lângă familie…
Pentru oricine poate, căci dorința presupun ca există deja, Anca poate fi ajutată.”, a scris soțul tinerei, în luna martie a acestui an, pe contul oficial de Facebook al acesteia.

Anca Molnar a fost o luptătoare

Tânăra a trecut cu bine peste operație, dar și peste perioada de recuperare, însă când nu se aștepta, boala a revenit și a lovit-o mai crunt.

„Anca a ieșit cu bine dintr-o operație lungă, dar cu rezultate bune. A trecut cu bine testările post-operatorii. La indicațiile medicului, a reușit sa își atingă nasul cu mâna stângă. 😊
Va veni și momentul în care vă va putea mulțumi cu mâna ei pentru TOT ajutorul pe care i l-ați oferit într-un număr mare într-un timp atât de scurt.
O luptă a fost câștigată astăzi cu ajutorul multora dintre voi. Dar Anca are în continuare nevoie de toată susținerea pentru a câștiga acest război. Pentru ca DA, unele războaie pot fi câștigate cu bunătatea oamenilor. Cu rugăciunile lor și cu ajutorul financiar oricare ar fi dimensiunea. CONTEAZĂ! Fiecare dintre noi putem înclina balanța. Sa profităm ca suntem în post, sau la dieta sau la noi începuturi în viață. Sa trimitem în continuare către Anca și banii pe covrigul sau cafeaua de mâine.
Iar pentru tot ce ați făcut până acuma, Anca io și Anca Molnar vă transmitem: chapeau! 🙏”, spuneau apropiații tinerei.

Din păcate, astăzi tânăra a plecat dintre noi lăsând în urma sa o familie și o comunitate îndurerată.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *