Ultima oră

O tânără în vârstă de 23 de ani, studentă la Medicină în București, a murit subit în timp ce se pregătea să iasă în oraș

Caz șocant! Bianca, o tânără în vârstă de 23 de ani, studentă la Medicină în București, a murit subit în timp ce se pregătea să iasă în oraș. Apropiații susțin că nu știau ca aceasta să aibă vreo problemă de sănătate. Celor care au cunoscut-o nu le-a venit să creadă când au auzit că femeia și-a dat ultima suflare.

Bianca, o tânără în vârstă de 23 de ani, studentă la Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, a murit duminică seara, subit, în timp ce se pregătea să iasă în oraș. La un moment dat, aceasta s-ar fi prăbușit. Apropiații au sunat la 112, însă echipa de medici care s-a deplasat la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Potrivit informațiilor apropiaților, nu se știa ca tânăra să aibă probleme de sănătate. Primarul localității de unde era Bianca susține că pe certificatul de deces scrie „neconcludent” la cauza morții, scrie antena3.ro.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *