Ultima oră

Oficial! 36 de persoane confirmate pozitiv cu COVID-19, la Motru! Iată unde lucreză acestea!

Primarul municipiului Motru, Gigel Jianu, a prezentat, duminică, situația detaliată a persoanelor infectate cu COVID-19 din Motru, dar și pe cea a internărilor în spitalul din oraș.

”Pentru că am văzut că, întotdeauna, există un „Gică Contra” care să conteste informațiile comunicate, vă asigur că nimeni nu are nici un interes să ascundă vreo informație, cu atât mai mult eu.

Avem de înfruntat și de învins o pandemie, de care nu se face vinovată nici o autoritate locală, județeană sau națională, un virus apărut pe alt continent și răspândit în întreaga lume.

Până astăzi la ora 13.00, la Spitalul Motru au fost internate 60 de persoane cu suspiciune de infectare cu SARS COV-2, din care 36 de persoane au fost confirmate pozitiv, 20 de persoane negativ, iar alte 4 persoane sunt în așteptarea rezultatului. La această situație trebuie să adăugăm și primul pacient din Motru infectat cu coronavirus, dar care nu a fost internat la spitalul nostru și a cărui stare de sănătate, în acest moment, este bună.

Nu toți cei internați la spitalul nostru sunt din Motru!
Astfel, din totalul de 60 de persoane internate:
* din Motru sunt 33;
* din Tg. Jiu sunt 5;
* din Padeș sunt 5;
* din Cătunele sunt 3;
* din Covrigi sunt 2;
* câte unul din Olteanu, Tg. Cărbunești, Turceni, Runcu, Boca, Imoasa, Broșteni, Roșia de Amaradia, Mătăsari, Tismana, Verzești, Meriș.

De asemenea, internările în funcție de locul de muncă, precum și rezultatele probelor, sunt prezentate în tabelul de mai jos.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button