DezvăluiriUltima oră

OFICIAL: A fost reținut și omul de afaceri Mihai Puiu! Oamenii lui Iordache anchetați în legătură cu contractul de 21 de milioane de euro de la CJ Gorj

 

Potrivit procurorilor s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de trei inculpați aceștia fiind Doru Șandru, Mircea Vărzaru și Mihai Puiu pentru săvârșirea infracțiunii de obținere ilegală de fonduri. Este vorba de contractul de 157 milioane de lei încheiat în iunie 2016 de asocierea Ydail Construct SRL, Romstrade SA și Metalcolect Prod cu Consiliul Județean Gorj pentru lucrări și servicii de reparare și întreținere drumuri județene.  Conform Parchetului cei trei afaceriști au depus o ofertă care conținea documente și date false în privința deținerii utilajelor necesare prezentate în aceasta. De asemenea procurorii au reținut că în iarna 2016-2017 asocierea de firme a încasat necuvenit pe orele de așteptare, pentru utilajele pe care nu le deținea efectiv, suma de 359.132 lei.

Oamenii de afaceri Doru Șandru și Mircea Vărzaru au fost reținuți, ieri pentru 24 de ore, iar astăzi a fost reținut și afaceristul Mihai Puiu.

   

Citește și:

5 Comentarii

  1. Si CJ Gorj nu are dreptul sa raspunda penal? Ei au imunitate in fata legii? Ori este o comanda politica marca psd?

  2. Pe Mihai Puiu Metalcolect ar fi trebuit sa l aresteze de mult pentru teapa data Obstii Pestisani, unde in asociere cu dl Ion Poenaru a furat 8 miliarde din banii Obstii pentru ,, construirea,, unui drum auto de 4 kilometri desi drumul fusese construit anterior de Emilia. Doar ca au construit acte noi. La puscarie cu Puiu si Poenaru.

    1. Sa crezi tu, la opstea Pestisani adus Puiu Fier Vechi un greder pe care l-au fotografiat in munti si au luat 110000 de euro intr-o saptamana. Ai dreptate drumul fusese deschis de o alta firma cu buldozeru si a luat si acea firma alti 100000 de euro. Vaca buna de muls aceasta opste unde e sef un ul Poenaru care a vandut la sarbi garnituri intregi de vagoane de benzina cu tot cu vagoane si locomotive.

  3. Daca Mihai Puiu este administratorul Metalcolect, despre Metalcolect se poate spune ca a avut un contract de reabilitare (asfaltare) drumuri in com. Balteni, contract acum reziliat pentru depasirea tuturor termenelor de executie si pentru nerespectarea grosiera a proiectului de executie ( Calitatea si grosimile straturilor de materiale utilizate in structura fundatiei drumurilor reduse cu mai mult de 60%) . Se pare ca Metalcolect si-a batut joc de lucrari in multe localitati ale judetului. Pentru astfel de executanti , puscaria si interzicerea participarii a lui si a oricarei firme legata de el, la licitatii pentru lucrari publice, sunt pedepse normale care trebuie aplicate. Astia sunt cei care incurca mersul lucrarilor din banul public. Si ei nu actioneaza singuri ci doar cu mita data la greu celor cu atributiuni in supravegherea, controlul si semnatul lucrarilor pe care le au in executie. E o presupunere probabila pe care nu o pot proba, insa, sigur, numai asa izbutesc sa insele si sa fure din banul public. Procurorii au mult de lucru la mafia lucrarilor publice! Sa dea Dumnezeu sa izbuteasca pentru ca sunt bani multi in joc si nu se mai poate !

  4. Nea Puiu , nu ti statea bre bine la scuteala ? Ti au trebuit mercedese si terase stiind ca ai bagat mana in visteria autoritator 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *