Politică

OFICIAL. Boza și Davițoiu, VÂRFURILE de lance al PMP Gorj la parlamentare

Fostul manager al Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, deschide lista Partidului Mișcarea Populară la Senat. Liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu, este pe primul loc la Camera Deputaților.

Liderii PMP Gorj au depus, miercuri, la Biroul Electoral Județean listele cu candidații pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Nicolae Davițoiu a explicat de ce a optat pentru candidatura lui Sorin Boza la Senat, deși a fost vehiculat și numele senatorului PSD Florin Cârciumaru la un moment dat. Liderul PMP Gorj spune că Mișcarea Populară se bazează pe voturile minerilor și energeticienilor și nu numai în alegerile parlamentare. „ La Camera Deputaților, eu voi deschide lista, Davițoiu Nicolae, iar la Senat, domnul Boza Sorinel va deschide lista. Într-adevăr, s-a vehiculat numele lui Florin Cârciumaru, dar a fost doar o vehiculare de nume, pentru că Florin Cârciumaru nu se plia pe doctrina partidului nostru. De aceea, am și căutat să găsim un om care are legătură cu județul Gorj, un om care a condus CEO vreme de 3 ani și ceva și care, în decursul carierei, a avut numai profesii liberale. Deci, domnul Boza se plia foarte bine pe doctrina și pe cerințele pe care le-a impus PMP pentru candidații la Camera Deputaților și Senat. Țintim zona de minerit-energie și nu numai, pentru că domnul Boza vine dintr-o zonă care a avut strânse legături și cu fabrica de gips-carton de la Turceni. Practic, vine dintr-o zonă care chiar are legătură cu simpatizanții și cu cei care credem noi că ne vor vota”, a conchis Nicolae Davițoiu.

Boza: Vom face treabă bună pentru județ

Sorin Boza a spus că a luat decizia de a candida din partea Partidului Mișcarea Populară în urma unei discuții pe care a avut-o cu liderul de la centru, Eugen Tomac. „A fost o decizie pe care am luat-o în urma unei discuții pe care am avut cu domnul președinte în care mi-a prezentat proiectul pe care și-l dorește. De asemenea, ne-am întâlnit și cu domnul președinte al partidului, domnul Eugen Tomac, care mi-a prezentat exact direcția pe care partidul vrea s-o ia și acela a fost momentul în care m-am decis să vin alături de echipa PMP. Bineînțeles și după o discuție cu familia, pentru că nu e ușor să iei o astfel de decizie, însă vin cu inima deschisă și sunt sigur că, împreună cu domnul președinte vom face multă treabă bună pentru județ. Ne dorim să fim altfel de parlamentari, mai aproape de oameni”, a declarat fostul manager al Complexului Oltenia.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *