Ultima oră

Ordonanța de urgență care amână plata ratelor, retrasă de Guvern

Guvernul a cerut retragerea ordonanței de urgență, privind acordarea unor facilitati pentru creditele acordate de instituții de credit și instituții financiare nebancare anumitor categorii de debitori.

Tododată, ministrul Finanțelor, Florin Cîțu a scris pe pagina sa de Facebook că „ordonanța care amână plata ratele românilor până la 9 luni nu este retrasă”.

Florin Cîțu: Ordonanța nu este retrasă

„Câteva observații ale MFP care clarificau mai multe discuții apărute în spațiul public au fost omise din varianta trimisă spre publicare”, scris Florin Cîțu pe Facebook.

De asemenea, ministrul a mai subliniat că în ședința de Guvern de la ora 17:00 va corecta această eroare.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat că „retragerea de la publicare a ordonanței privind amânarea ratelor: o nouă dovadă de prostie și haos în care acest Guvern aruncă românii și firmele românești!”.

În același timp, Marcel Ciolacu a mai subliniat că „toată lumea a așteptat de la Guvern măsuri concrete, ferme și rapide”.

„De aceea au fost învestiți de Parlament. Dacă nu sunt în stare, măcar să nu încurce și mai mult prin hotărârile adoptate! Românii și firmele românești au nevoie de sprijin real, nu de un Guvern care să le facă situația și mai grea.

Nimeni nu mai are nici răbdare și nici timp de a sta după bâlbele și prostiile Guvernului!

Vom adopta în această săptămână în Parlament proiectul PSD care prevede amânarea ratelor fără ”dobândă la dobândă” și fără penalități!

PS: Izolați-l pe Cîțu, până nu distruge de tot economia românească!”, a mai scris președintele PSD pe Facebook.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *