Eveniment

Pădurarul de la Stoina, cercetat penal, surprins când își încarcă portbagajul în timpul serviciului, la Berlești

Pădurarul de la Ocolul Silvic Stoina, despre care a relatat recent gorjonline.ro, respectivul fiind cercetat într-un dosar privind comiterea infracțiunilor de luare de mită și favorizare a infractorului în formă continuată, nu se dezminte. Acesta a fost surprins, joi, pe raza comunei Berlești, când își umplea portbagajul mașinii sale cu bunuri oferite de un cetățean, care nu are pădure dar are permanent lemne în curte și sobă în care utilizează acest timp de combustibil. Incidentul se petrece joi in jurul orelor 15.00, când pădurarul, îmbrăcat în haine specifice meseriei, și-a umplut mașina personală cu produse oferite de cetățeanul respectiv.

Cel care a surprins toată scena consideră că în cauză ar fi vorba despre primire de foloase necuvenite sau de încălcarea atribuțiilor de serviciu, pădurarul deplasându-se la Berlești în interes propriu, în timpul programului de lucru.

Salariatul Direcției Silvice Gorj este de loc din Târgu Logrești, acesta fiind reținut cu ani în urmă pentru furt de gazolină, spun localnici.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *