Eveniment

Pădurile din Rânca, împânzite de gunoaie. Vas de WC, aruncat în munții Parâng

Pădurile din zona montană Rânca sunt împânzite de deșeuri. O parte provin de la turiștii care ajung în aceste zone deosebit de frumoase, dar multe provin și de la cabanele din zonă. Printre deșeurile aruncate în natură se numără și un vas de WC și este puțin probabil ca un turist să fi venit cu acesta de acasă.

Dana Oniga, cabanier și instructor de snowboard, și-a propus să desfășoare, la finele acestei săptămâni, o acțiune de ecologizare.

„«Românașului îi place / Sus la munte, sus», zice-se…Dacă nu vă place ce lasă românașul pe munte, haideți alături de noi, sâmbăta aceasta (24 septembrie) să ne dați mai multe mâini de ajutor. Avem nevoie! Suntem o mână de voluntari, iar volumul de deșeuri este imens. Cu cât vom fi mai mulți, cu atât ne va fi mai ușor! Luați-vă la voi apă, mâncare, haine adecvate – în straturi (vor fi în jur de 9 grade), saci menajeri rezistenți de 120 litri sau 240 l și mănuși de lucru. Ne întâlnim la ora 10:00, în centrul stațiunii“, este mesajul transmis de Dana Oniga.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/