Dezvăluiri

PANICĂ LA TG-JIU! FOCAR de COVID-19 la cea mai mare FABRICĂ DE PÂINE din oraș!

Patru angajați ai fabricii de pâine Vel Pitar SA au fost confirmați ca fiind infectați cu virusul SARS-CoV-2, au declarat surse medicale pentru gorjonline.ro. Direcția de Sănătate Publică Gorj a demarat deja o anchetă epidemiologică la compania de panificație, după ce primul angajat a fost depistat pozitiv, în urmă cu două zile. Deocamdată, nu s-a luat o decizie privind internarea celor patru salariați, aceștia fiind izolați la domiciliu.

Compania Vel Pitar SA a decis să-și testeze salariații, la un laborator privat, pentru a depista dacă aceștia sunt infectați cu COVID-19. În urmă cu două zile, rezultatul testelor a arătat că unul dintre angajați era confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În cursul zilei de marți, alți trei salariați ai fabricii de pâine din Tg-Jiu au fost anunțați că sunt infectați cu COVID-19.
Potrivit surselor citate, pentru moment, nu s-a luat decizia internării în spital a celor patru salariați și au fost izolați la domiciliu, fiind asimptomatici.

DSP Gorj are deja în derulare o anchetă epidemiologică la nivelul fabricii de pâine, după ce a fost înregistrat primul caz de COVID-19, aceasta urmând să fie extinsă, în urma apariției celorlalte trei cazuri.

Printre salariați s-a instaurat deja temerea că ar putea fi infectați cu noul coronavirus și, mai mult, se întreabă dacă contravaloarea testului le va fi oprită din salariu.

În ciuda eforturilor, redactorii gorjonline.ro nu au reușit să obțină un punct de vedere nici de la oficialii companiei de panificație Vel Pitar SA și nici de la cei ai societății de morărit 7 Spice SA, pe niciunul din site-urile acestora nefigurând un număr de telefon de contact.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button