Ultima oră

Patron de cafenea, amendat cu 70.000 de lei pentru că nu a închis localul

Administratorul unei cafenele din București a refuzat să suspende activitatea comercială și a fost amendat cu 70.000 de lei, joi, de inspectorii Poliţiei Locale

“Pe lângă sancţionarea patronului de cafenea din Sectorul 3, inspectorii DGPLCMB au mai depistat alţi doi agenţi economici care ignorau prevederile Ordonanţei Militare. Aceştia, însă, s-au conformat somaţiei inspectorilor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti şi şi-au suspendat de îndată activitatea”, a informat Poliţia Locală Bucureşti, prin intermediul unei postări pe Facebook, citate de Agerpres.

230 de locații controlate în București

În total, până în prezent, 230 de locaţii de alimentaţie publică au fost controlate de poliţiştii locali, care au verificat modul în care sunt respectate măsurile adoptate în regim de urgenţă pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Poliţiştii locali verifică, începând de joi, dacă restaurantele, cafenelele sau alte localuri publice îşi continuă programul de lucru.

Barurile și restaurantele, vizate de o Ordonanță Militară

Acţiunile de control au loc în contextul Ordonanţei Militare numărul 1, care prevede suspendarea activităţii de servire şi consum a produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice organizate de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice, în spaţiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locaţiei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *