Eveniment

Patronul de la Aqua a renunțat la gard! Locatarii cu mașini, obligați să ocolească singura cale de acces spre bloc

Patronul de la Hotel Aqua din Târgu Jiu a renunțat la gardul pe care l-a montat, în urmă cu câteva zile, lângă garajele achiziționate de către acesta, închizând singura cale de acces, fără interdicții, pentru locatarii blocului din spatele unității hoteliere.

Dumitru Mischie a făcut asta la scurt timp după ce gorjonline.ro a semnalat situația, la sesizarea locatarilor nemulțumiți că nu pot ajunge în fața imobilului cu mașinile, deoarece pe calea respectivă de acces s-a montat, peste noapte, un gard metalic. Oamenii au demonstrat că la bloc se mai ajunge și prin stânga restaurantului, dar acolo este montat un semn de circulație care nu le permite șoferilor să facă la dreapta, fără a risca o amendă. Conștient de acest lucru și, cel mai probabil, fără să dețină autorizație pentru gardul respectiv, Mischie a preferat să parcheze niște mașini pe aleea respectivă pentru a bloca accesul locatarilor cu autoturismele spre bloc. Proprietarii locuințelor din blocul situat în spatele restaurantului amenință însă cu judecată decidentul pentru blocarea căii de acces.

Printr-un drept la replică, Dumitru Mischie a explicat, în schimb, că drumul blocat nu este calea de acces unică spre bloc, pomenind de intrarea care te obligă însă să mergi tot înainte.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Sa demoleze focarele alea de infectie numite „garaje”, dar in care posesorii isi tin cotetele de gaini, butoaiele cu varza murata si borcanele cu muraturi si zacusca! Si nu doar alea: si intre blocurile dintre CF- Bariera 9 Mai – 1 Decembrie – 9 Mai,si alea din spatele fostului sediu Fan si restul care mai sunt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
https://api.clevernt.com/a9087cb8-cfba-11ec-a592-cabfa2a5a2de/