Ultima oră

Patru absolvenți de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“, medie maximă la Bac

Patru absolvenți de la Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“ au reușit să obțină media 10 la Bacalaureat,.
„Felicitări absolvenților noștri! Rezultatele lor de la examenele naționale ne bucură nespus: 4 medii de 10 la Examenul de Bacalaureat și promovabilitate 100%. Felicitări profesorilor noștri pentru devotamentul, munca și dragostea față de elevi și de școală!
O generație de aur predă astăzi ștafeta unei alte generații, reprezentată prin Mihai-Alexandru Bratu, olimpic internațional la lingvistică și geografie și Alexandru-Ștefan Ișfan, olimpic internațional la fizică.
Felicitări, Ștefania Blidea! Pentru noi vei rămâne eleva dedicată cu adevărat culturii, olimpică prin definiție, iubitoare de Cuvânt și Frumos!
Felicitări, Alexandru Trifu-Urzică! Pentru noi vei rămâne model și modest, respectuos și responsabil, dedicat și delicat, implicat și invidiat!
 Felicitări, Rafael Alexandru Chițan! Pentru noi vei rămâne elevul de 10: olimpic model, șef de promoție cu 10 pe linie, dedicat cu adevărat școlii tale, iubit și admirat în egală măsură de colegi și de profesori!
Felicitări, Denis Covei! Pentru noi vei rămâne elevul pasionat, olimpic dedicat, mereu o minte rațională și sclipitoare!“, este mesajul postat pe pagina de Facebook de către conducerea liceului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *