Actualitate

Patru tineri care au găsit un portofel s-au trezit la ușă cu poliția


Patru tineri care au găsit un portofel uitat de o bunică într-un loc de joacă și nu l-au returnat s-au trezit la ușa locuinței cu polițiștii locali, deoarece au fost filmați de către camerele de supraveghere video.

„O doamnă care fusese cu nepoțica într-un loc de joacă a uitat portofelul pe bancă. A fost găsit de patru tineri, pe care noi am reușit să-i identificăm, ulterior. Doamna a ajuns acasă și, după câteva ore, și-a dat seama că a uitat portofelul acolo. Am urmărit camerele de supraveghere video și am reușit să identificăm persoanele respective. Ne-am deplasat la dumnealor la ușă. Bineînțeles că unii au deschis și alții nu. Împreună cu colegii de la Poliția Municipală am reușit să recuperăm portofelul în care se afla salariul pe care tocmai ce îl primise“, a spus Florin Băluță, directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu.

84 de locuri de joacă din municipiul Târgu Jiu sunt supravegheate video de către polițiști. „Este un serviciu foarte util, pentru că timpii de intervenție se reduc foarte mult. Sunt dispeceri de serviciu care veghează în permanență camerele de supraveghere“, a mai precizat Florin Băluță.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *