Dezvăluiri

Pensionar din Mătăsari, agresat de un tânăr! Nepotul bătrânului cere ajutor din străinătate

Nea Nicu din Mătăsari, în vârstă de 65 de ani, a fost desfigurat de un tânăr din localitate. Cel puțin asta susține nepotul pensionarului, cerând public sprijin comunității. Acesta îl indică drept vinovat pe Ion Drăghici din localitate, care se apără spunând că și bătrânul ar fi fost, la rândul său, agresiv, spărgându-i geamurile de la bloc.

Părerea cetățenilor despre conflictul dintre cei doi este însă împărțită. Unii sar de partea vârstnicului, asigurând nepotul că îi vor duce ruda la Medicina Legală pentru un certificat apoi la procuror. Sunt persoane care îl acuza pe Drăghici, care spune în schimb că victima ar fi lovit cu toporul o țeavă de gaze și ar fi adresat injurii locatarilor din bloc.

Nepotul lui nea Nicu își apără ruda și îl critica pe vecinul care a aplicat o corecție cu vânătăi septuagenarului, în loc să se adreseze poliției. Acesta i-a transmis lui Ion Drăghici că i-ar fi plătit paguba, daca i se cerea asta, totul pentru a opri actele de violență la adresa unchiului său. Problema se va tranșa, cu siguranță, în fața organelor de anchetă, nepotul anunțând că va veni în scurt timp înapoi în țară.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button