Ultima oră

Pensiune făcută scrum după un incendiu

O pensiune din Bucşoaia a ars în noaptea de miercuri spre joi într-un incendiu izbucnit din cauza focului deschis în spaţii închise.

La faţa locului au intervenit pompierii militari de la Garda de Intervenţie Gura Humorului şi cei de la detaşamentele Câmpulung Moldovenesc, Suceava şi Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii cu şase autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD B2.

La sosirea echipajelor ardeau generalizat o clădire a unei pensiuni turistice şi mansarda unei case de locuit, cu pericol de propagare la un adăpost de animale, corp comun cu locuinţa.

Incendiul a fost observat şi anunţat cu întârziere la numărul unic de urgenţă 112, iar propagarea flăcărilor a fost favorizată de cantitatea mare de materiale de construcţii din lemn. A fost stins după o intervenţie de peste patru ore.

Au ars clădirea pensiunii turistice, formată din parter şi etaj şi un foişor din lemn, pe o suprafaţă totală de aproximativ 170 de metri pătraţi, dar şi aparatură electrocasnică, materiale textile, obiecte de mobilier, elemente de tâmplărie din PVC şi altele.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button