Ultima oră

Percheziţii la persoane bănuite de proxenetism

„La data de 12 septembrie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în executare 5 mandate de percheziţie domiciliară şi 2 mandate de aducere, în Municipiul Bucureşti şi judeţul Ilfov, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunii de proxenetism”, anunţă, marţi, Poliţia Capitalei, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că, în perioada 31 martie 2021 – 31 august 2023, doi bărbaţi, în vârstă de 31, respectiv 56 de ani, ar fi înlesnit practicarea prostituţiei a două femei, această activitate desfăşurându-se la diferite adrese din Capitală, dar şi din localităţi învecinate.

„Din cercetări, s-a stabilit că bănuiţii le-ar fi asigurat protecţie femeilor, constând în aceea că ar fi supravegheat şi coordonat activitatea de prostituţie, oferindu-le sfaturi şi indicaţii privind alegerea clienţilor şi relaţionarea cu aceştia, în scopul obţinerii unor sume de bani cât mai mari. De asemenea, bănuiţii ar fi beneficiat, în perioada de referinţă, de aproximativ 53.000 de euro, bani rezultati din această activitate”, a mai transmis sursa citată.

Poliţistii precizează că, în urma efectuării percheziţiilor, bărbaţii au fost depistaţi, urmând a fi duşi la audieri.

Furau arme din Spania și le vindeau pe piața neagră din România. Peste 20 de persoane urmează să fie audiate
„Cercetările sunt continuate de către Serviciul Grupuri Infracţionale Violente, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de proxenetism”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Sursa: News.ro

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *