Ultima oră

Peste 1.000 de persoane legitimate de polițiștii gorjeni. Au fost aplicate peste 250 de amenzi

Duminică, 2 iulie, în intervalul orar 19:00-00:00, peste 200 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, împreună cu jandarmii gorjeni, au continuat activitățile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, menite să ofere un nivel ridicat de siguranță cetățenilor din județ.

„În acest sens, s-a acționat în zonele în care se înregistrează aglomerări de persoane, respectiv parcuri, terase, săli de jocuri de noroc, precum și zonele centrale ale localităților din județ, pentru prevenirea și combaterea criminalității stradale, a faptelor cu violență, pentru asigurarea liniștii în comunitate și a disciplinei rutiere.

Astfel, au fost legitimate 1045 persoane, dintre care o persoană a fost condusă la sediul poliției.

De asemenea, au fost verificate 693 de autovehicule și au fost efectuate 454 testări cu aparatele etilotest și 8 testări cu aparatele utilizate pentru depistarea substanțelor psihoactive din organism.

În acest context, au fost aplicate 259 sancțiuni contravenționale în valoare de 116670 de lei, dintre care 217 sancțiuni au fost aplicate pentru încălcarea prevederilor O.U.G.nr.195/2002.

Polițiștii aflați în filtre rutiere au reținut 13 permise de conducere și au retras 11 certificate de înmatriculare.

Prin prezența constantă în stradă și în zonele aglomerate, precum și prin activitățile specifice pe care le desfășoară, polițiștii și jandarmii gorjeni se află la datorie, în vederea menținerii unui climat de liniște și siguranță în comunitate“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *