Dezvăluiri

Peste 2.000 de cereri de angajare la CEO

Peste 2.000 de cereri de angajare au fost înregistrate la Complexul Energetic Oltenia. Administrația companiei energetice a înregistrat peste 2.000 de solicitării de angajare în numai câteva săptămâni. Data limită pentru depunerea cererilor a fost 20 decembrie. Daniel Burlan, managerul Complexului Energetic Oltenia, a declarat că societatea pe care o conduce va realiza o bază de date cu solicitările respective. Acestea vor fi grupate pe meserii și în funcție de calificări și de experiența celor care vor să devină angajați ai Complexului Energetic Oltenia.
Compania dorește să angajeze pe perioadă determinată lucrători specializați ca lăcătuș mecanic, electrician, operator turbine, sudor și alte calificări care sunt necesare în carierele miniere și în special la termocentrale.
Potrivit președintelui Directoratului Complexului Energetic Oltenia, angajările vor fi făcute când va fi nevoie, iar perioada de șase luni va putea fi prelungită, în funcție de politica de resurse umane a colosului energetic.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button