Social

Peste 4.000 de voluntari pentru ecologizare

Peste 4.000 de voluntari din Gorj s-au înscris până acum la campania de ecologizare „Let’s Do It Romania”. Direcția Județeană de Management Integrat al Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, coordonatorul proiectului „Let’s Do It Romania” în județul Gorj, va organiza pe data de 16 septembrie o nouă campanie de ecologizare în județul nostru, campanie la care ne dorim să participe cât mai mulți voluntari.

„Pe această cale îi invităm pe toți cei care vor să participe, inclusiv autoritățile locale, ONG-urile, companiile private, instituțiile publice să confirme acest lucru până pe data de 4 septembrie, la numărul de telefon 0253/216132 sau pe adresa de mail sjgdasgorj@yahoo.com. Trebuie știut că se vor pune la dispoziția voluntarilor saci și mănuși. Prin atitudinea şi puterea exemplului personal arătăm că lucrurile pozitive, de amploare, sunt posibile. Vă așteptăm alături de noi!”, conform organizatorilor care așteaptă peste 12.000 de voluntari la campania din 16 septembrie.

   

Citește și:

Un comentariu

  1. 4000 de voluntari care aduna gunoaile din judet pentru ca un trantor sa stea degeaba in sediul Consiliului Judetean pe post de Mare Sef al unui asa zis Serviciu Judetean de Management al gunoaieloor bugetare si bugetofage care au salarii de zeci de mii de lei. Aviz lui Luis Popa care se plimba zi lumina prin carciumi si face bloguri-vloguri cu Dusterul de serviciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *