Ultima oră

Pește uriaș prins pe o baltă din Vestul României

Un somn uriaș a fost prins pe o baltă de pescuit din Vestul României. Este vorba despre un pește de peste doi metri lungime și aproape 50 de kilograme. „Uriașul” era dorit de pescari de mulți ani.

Somnul are o lungime de 2 metri FOTO Facebook Valentin Ștef

Pentru județul Arad (localitatea Sântana) unde a fost prins putem spune că este un record în materie de pescuit.

Ștef Petru Valentin este fericitul, dar mai ales norocosul pescar care i-a venit de hac somnului de peste doi metri lungime. Balta în care a fost prins peștele este ,,Pesca d`Oro”, din Sântana.

Oficial, lungimea peștelui record este 214 centimetri, iar greutatea de 49 de kilograme.

„Joi, în jurul orei 10.00 dimineata, pe balta Pesca d`Oro din Sântana, a fost prins probabil cel mai mare somn din Vestul țării. Lupta care a fost dusă cu acest colos care a terorizat de-a dreptul balta a fost una crâncenă și longevivă”, au spus pescarii.

Patronul bălții a declarat faptul că de aproximativ patru ani, nenumărați pescari au încercat să câștige acest ,,trofeu”, despre care foarte mulți știau și chiar au au fost foarte aproape, în câteva rânduri, să-l aducă la mal.

Valentin Ștef a postat imagini cu peștele pe site-ul de socializare Facebook alături de mesajul: „Un record pentru mine și pentru balta din Sântana”.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *