Ultima oră

Petre Stăncioi a fost condamnat la 22 de ani de închisoare

Petre Stăncioi a fost condamnat de Tribunalul Gorj la o pedeapsă de 22 de ani de închisoare, pentru că, în urmă cu un an, l-a împușcat pe soțul fostei neveste.

„Condamnă inculpatul Stăncioi Petre la pedeapsa de 17 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei, raportat la tentativă de omor calificat. (…) condamnă inculpatul Stăncioi Petre la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de violare de domiciliu în variantă agravată. Condamnă inculpatul Stăncioi Petre la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (…) condamnă inculpatul Stăncioi Petre la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de armă fără drept. (…) „În baza art. 43 alin. 2 Cod penal, adaugă pedeapsa rezultată de 20 ani închisoare la pedeapsa de 2 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 717/22.05.2023 pronunţată de Judecătoria Târgu-Jiu în dosarul nr. 744/318/2023, definitivă prin decizia penală nr. 1402/14.07.2023 pronunţată de Curtea de Apel Craiova, rezultând în final pedeapsa de 22 ani închisoare”, se arată în decizia Tribunalului Gorj, care nu este definitivă.

Stăncioi trebuie să le plătească daune morale de 20.000 de euro către victimele sale

În urmă cu aproximativ un an, Petre Stăncioi a vrut să se răzbune a primit o condamnare de doi ani cu executare pentru șantajarea fostei soții, pentru un teren cu care femeia a rămas în urma divorțului. El l-a împușcat în picioare și abdomen pe soțul acesteia, după care a fugit și a stat ascuns în pădure, fiind prins în cele din urmă în apropiere de râul Jiu, în zona Iezureni.

Stăncioi a deținut un club de noapte în Târgu Jiu, care a fost închis, după o serie de scandaluri. Acesta poza într-un om de afaceri de succes și a fost prezentat de autoritățile de atunci chiar fostului președinte, Ion Iliescu.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *