Social

Petrom mai pune în producție o sondă la Bustuchin

Compania OMW Petrom mai pune în producție o sondă la Bustuchin. În acest sens a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului un raport privind impactul asupra mediului pentru proiectul „Lucrări de suprafață, foraj și punere în producție sonda 1177 BUSTUCHIN” amplasat în satul Bustuchin, extravilan, judeţul Gorj. Tipul deciziei posibile luate de Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj poate fi emiterea acordului de mediu sau respingerea solicitării de emitere a acordului de mediu.

Raportul poate fi consultat la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj din municipiul Târgu Jiu şi la sediul S.C. OMV PETROM S.A. din municipiul București, Petrom City, strada Coralilor, nr.22, sector 1, în zilele de luni până vineri, între orele: 09. 00 -14.00. Inclusiv cetățenii din Bustuchin sunt invitați să își spună punctul de vedere la o dezbaterea publică a raportului privind impactul asupra mediului. Ședința va avea loc la sediul Primăriei Bustuchin în data de 30.03.2023, începând cu orele 13.00.
OMW Petrom mizează în continuare pe investițiile din Gorj, motiv pentru care alocă periodic fonduri pentru exploatarea zăcămintelor.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *