Politică

Pleacă Iordache la AUR? Deputat: A spus că dacă nu i se satisfac dorințele, pleacă. Reacția senatorului.

Fostul președinte al PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, afirmă că, actualul președinte al organizației județene, senatorul Ion Iordache, ar fi amenințat că va pleca la AUR.

Dan Vîlceanu susține că Ion Iordache ar fi spus, la o întâlnire a parlamentarilor Partidului Național Liberal, înainte de începerea sesiunii parlamentare, că “dacă nu i se satisfac dorințele, pleacă la AUR”. Potrivit deputatului, senatorul liberal ar avea nemulțumiri legate de numirile politice în funcții. “Am înțeles și eu lucrul ăsta, am înțeles că dânsul o și spune colegilor parlamentari(nr. că ar putea pleca la AUR). Am avut o întâlnire la Vila Lac, de curând, înainte de începerea sesiunii și, și-acolo, spunea același lucru, că dacă nu i se satisfac dorințele, pleacă la AUR. Nu știu exact ce doleanțe a avut dânsul. Probabil, legate de funcții, unde poate face numiri politice. Rămâne de văzut dacă va pleca sa nu. Dar, într-adevăr, a spus colegilor că pleacă la AUR. Să știți că nu a fost explicit, atunci când a spus colegilor că va pleca la AUR. Spunea că nu se poate așa, că simte că nu e ajutat și că pleacă la AUR”, afirmă Dan Vîlceanu.

Iordache: Astea sunt glume

Ion Iordache dă asigurări că nu va pleca din Partidul Național Liberal la AUR. Senatorul afirmă că nu-și au rostul astfel de discuții, în contextul în care este președintele PNL Gorj. În plus, spune că target-ul organizației județene este câștigarea tuturor tururilor de alegeri din 2024. ”Astea sunt glume. Acestea sunt zvonuri pe care le lansează unii, probabil, cei care se îngrijorează foarte tare de modul în care suntem percepuți ca și echipă, ca și oameni care vrem să facem lucruri în județ. Deci, exclus așa ceva! Nu știu cine a vorbit, mă rog, nu vreau să comentez, nu-i cazul. Nici prin gând nu mi-a trecut vreodată și nu se va întâmpla asta. Cum să poată avea loc astfel de discuții, când eu sunt președintele PNL Gorj, iar target-ul este să câștigăm toate alegerile în județ? Nu are niciun sens să iei în calcul astfel de discuții”, a declarat liderul liberalilor gorjeni.

   

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *