Dezvăluiri

Poliția Locală a amendat patru bărbați care au făcut grătar în fața blocului! Paranghelia cu manele într-un cartier de rromi din Tg-Jiu i-a „costat” pe organizatori 17.500 de lei!

Poliția Locală Tg-Jiu a anunțat, sâmbătă, că a sancționat contravențional patru bărbați care au ieșit la picnic și au făcut grătar în fața blocului. Exact la ora la care polițiștii locali au ”descins” între blocuri, într-un cartier de rromi din Tg-Jiu zece tineri dădeau o paranghelie pe stradă, cu manelele la maximum. IPJ a comunicat că aceștia au fost amendați cu 17.500 de lei.

Zeci de târgujieni au ignorat recomandările autorităților privind prevenirea răspândirii noului coronavirus și au ieșit, sâmbătă, la plimbare prin parcuri, la grătar în fața blocului sau pur și simplu la distracție în stradă, cu muzică la maximum, bere și dans.

Polițiștii locali au amendat patru bărbați care au organizat activități de picnic, în fața blocurilor de locuințe și consumau băuturi alcoolice.

„Patru bărbați au fost sancționați contravențional pentru consum de alcool în locuri publice, în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991”, a anunțat Poliția Locală Tg-Jiu.

Polițiștii locali le-au stricat ospățul, deși aceștia amplasaseră grătarul în fața blocului și își pregătiseră provizii de alcool, semn că picnicul urma să se întindă câteva ore.

Într-o altă zonă a orașului, în cartierul Obreja, zece tineri au organizat o paranghelie chiar în mijlocul străzii, cu manele la maximum și cu bere la gheață.

”În seara de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, provenind de la o stație de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona , fără să dea dovadă de comportament moral, civic și responsabil, având în vedere starea de urgență generată de pandemia cu Coronavirus. Zece persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei, confirm Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, a comunicat IPJ Gorj.

La lăsarea serii, mai mulți tineri și-au dat întâlnire pe platoul din zona Debarcader. Mai mult de 20 de autoturismele au parcat de-o parte și de alta a străzii, au dat muzica la maximum, sfidând locuitorii din blocurile din vecinătate, închiși în apartamente.

gorjonline.ro

   

Citește și:

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *