Eveniment

Polițist din Târgu Cărbunești, prins când primea mită 10.000 de euro

Un polițist din Târgu Cărbunești, care activează ca agent de poliție judiciară în cadrul Secţiei 21 din Capitală, a fost reținut de procurorii DNA, după ce a fost prins în timp ce primea 10.000 euro mită de la o femeie, căreia îi promisese că o va ajuta să obțină fraudulos permisul de conducere.

Banii i-a primit pentru a ajuta două persoane să obțină fraudulos permise de conducere. Procurorii DNA anunță că acești bani constituiau prima tranșă din suma totală de 15.000 de euro cerută de agentul de poliție Victor-Daniel Popescu.
Potrivit DNA, în cursul zilei de marți, polițistul ar fi pretins de la o femeie suma de 15.000 de euro, pentru a-şi trafica influența pe care pretindea că o are asupra unor funcționari publici, însărcinați cu eliberarea permiselor de conducere, promițând cu aceeași ocazie că îi va determina pe aceștia să faciliteze obținerea, în mod fraudulos, de către aceasta şi fratele ei, a documentelor respective.
A doua zi, polițistul ar fi primit de la persoana respectivă suma 10.000 euro, reprezentând o primă tranșă din suma pretinsă inițial, ocazie cu care a fost prins de anchetatori.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *