Dezvăluiri

Polițist din Târgu Cărbunești, trimis în judecată de către DNA pentru trafic de influență! A fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 de euro și arestat!


Polițistul din Târgu Cărbunești, care a fost prins în flagrant în timp ce primea 10.000 euro de la o femeie, căreia îi promisese că o va ajuta să obțină, fraudulos, permis de conducere pentru ea și fratele acesteia, a fost trimis în judecată de DNA. Acesta activa ca agent de poliție judiciară în cadrul Secţiei 21 din Capitală. Polițistul a fost arestat, pe 15 martie, iar procurorii anticorupție au avut nevoie doar de zece zile pentru a-i întocmi actul de inculpare.

Victor Daniel Popescu este originar din Tg-Cărbunești și, după ce a finalizat cursurile Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” de la Câmpina, a rămas să activeze la Poliția Capitalei.
Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de Combatere a Corupţiei au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Victor-Daniel Popescu, la data faptei agent de poliţie judiciară în cadrul Direcţiei Generale de Politie a Municipiului Bucureşti (D.G.P.M.B.) – Secţia 21, pentru trafic de influenţă.

„La data de 14 martie 2023, inculpatul Popescu Victor-Daniel, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 15.000 de euro pentru a-şi trafica influenţa pe care ar fi pretins că o are asupra unor funcţionari publici, însărcinaţi cu eliberarea permiselor de conducere, promiţând cu aceeaşi ocazie că îi va determina pe aceştia să faciliteze obţinerea în mod fraudulos, de către aceasta şi fratele ei, a documentelor respective”, arată DNA, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *