Ultima oră

Polițist local lovit cu mașina

Un şofer care urma să fie amendat de un echipaj de la Poliţia Locală Timişoara, deoarece staţiona pe un loc destinat persoanelor cu handicap, i-a adresat ameninţări unuia dintre poliţiştii locali.

Șoferul l-a lovit cu maşina pe polițist. Ulterior, şoferul, un tânăr de 26 de ani, a încercat să fugă, dar a fost prins la scurt timp. Poliţistul local rănit a fost dus la spital.

”Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră, aflaţi în serviciu în zona centrală a oraşului, au observat un autoturism cu numere de Timiş staţionat pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi din Piaţa Ţepeş Vodă. S-au deplasat la autovehicul, l-au legitimat pe conducătorul auto aflat în autoturism, i-au adus la cunoştinţă legislaţia încălcată, moment în care acesta i-a ameninţat pe poliţiştii locali, spunându-i unuia dintre aceştia ”îţi doresc tot ce e mai rău în lumea asta, îţi ţin minte faţa” şi provocându-l la bătaie”, a transmis Poliţia Locală Timişoara, într-un comunicat de presă de sâmbătă.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *