Dezvăluiri

Post controversat de referent artistic la Doina Gorjului! Cerințe: aspect plăcut, prezentă scenică și dicție pentru prezentare spectacole

 

Ansamblul Artistic Doina Gorjului a vacantat un post de referent artistic la Secția Soliști Vocali. Concursul se va desfășura pe 13 septembrie cu proba scrisă iar cerințele par dedicate unui anume candidat. De altfel, o singura persoană se înscrie în competiția pentru ocuparea acestui post. Solicitanta cere sa ii fie protejata identitatea, existând bănuieli că, de fapt, candidata este fostul director de la Palatul Copiilor Târgu Jiu.

Mai exact, pentru post se cer studii superioare, adică absolvirea facultății de Litere sau de Psihologie, 7 ani vechime, un aspect fizic plăcut, prezență scenică și dicție pentru prezentarea de spectacole. Depunerea dosarelor se putea face până pe 3 septembrie. O singura persoană candidează pentru post, aceasta urmând să susțină pe 13 septembrie, fără contracandidați, proba scrisă.
Concursul este unul controversat deoarece se vehiculează că de fapt viitorul referent artistic este cel care îi va lua locul lui Porumbel la conducerea ansamblului, acesta urmând să se pensioneze.
De altfel, din acest motiv s-ar fi creat acest post, cu dedicație, în Doina Gorjului.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button