Social

Post de inspector superior la Direcția Turism şi Evenimente Culturale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu

Primăria Municipiului Târgu Jiu organizează concursul de recrutare pentru ocuparea postului vacant corespunzător funcţiei publice de execuţie inspector, clasa I, gradul profesional superior, Compartimentul evenimente culturale, Direcţia turism şi evenimente culturale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu.

Data limită de depunere a dosarelor de participare la concurs este în termen de 20 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Târgu Jiu şi a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, în perioada 04 – 23 noiembrie 2020.

Probele stabilite pentru concurs sunt:
– Proba scrisă – 8 decembrie 2020, ora 1030, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu;
– Proba interviu care se va susţine, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise, la sediul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Data şi ora susţinerii interviului se va afişa obligatoriu odată cu rezultatele la proba scrisă.
Condiţii specifice conform fişei postului, pentru ocuparea funcţiei publice (alin.1 lit.g) din art. 465):
Candidații trebuie să dețină studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor juridice sau ştiinţelor inginereşti, iar vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice trebuie să fie de minimum 7 ani.

Tag-uri

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close