Politică

Prefectul județului Gorj, noi PRECIZĂRI legate de CANDIDATURA la primăria Târgu-Jiu

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, reafirmă că nu va candida în alegerile locale din 2024 la primăria Târgu-Jiu, ci la parlamentare.

Numele prefectului de Gorj a fost vehiculat, în ultima vreme, pentru o candidatură la primăria Târgu-Jiu la localele din 2024. Săptămâna trecută, și liderul USR-PLUS Gorj, deputatul Radu Miruță, a spus că Răducan Morega este o variantă de candidat la primărie. „Este și prefectul o variantă de candidat, cum mai sunt și alți colegi, dar și oameni care mai sunt pe lângă USR. Încă este o coroană circulară în jurul nucleului USR, care stă pe lângă, ar susține USR, dar nu prea ar vrea să se expună public. Unii au început să facă pasul într-un cerc mai mic și să vină pentru a deveni membrii, iar alți vin cu sfaturi. Corneliu a fost un pariu al meu, când am vorbit cu el, pentru a se implica. Viitorul candidat al USR la funcția de primar al municipiului Târgu Jiu va fi stabilit până la începutul primăverii care urmează. Nu vom mai repeta greșeala care s-a întâmplat. Strategia mea este să anunțăm un candida cu cel puțin un an și jumătate, ideal doi ani înainte, pentru ca lumea să-l măsoare. Noi nu avem nimic de ascuns. Strategia internă este axată și pe Primăria Târgu Jiu. Limita este să se tragă linie la finalul primăverii viitoare”, a conchis Radu Miruță.

“Nu mă regăsesc în politica asta”

Corneliu Răducan Morega reafirmă că nu va candida, în 2024, la primăria Târgu-Jiu. Prefectul județului Gorj spune că va intra din nou în lupta de la parlamentare pentru un post de senator. “Nu voi candida la primăria Târgu-Jiu. Este exclus așa ceva. Am spus-o, o spun, și o voi spune de fiecare dată. Eu nu voi candida la Primăria municipiului Târgu Jiu. Voi mai candida încă o dată pentru Senat și asta va fi ultima candidatură a mea. (…) Pentru că, să zicem, cumva nu mă regăsesc în ceea ce se întâmplă în politica aceasta. Știu că în politică se spune că niciodată să nu spui niciodată, dar eu sunt un pic mai altfel, mai atipic”, a conchis Corneliu Răducan Morega.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button