Actualitate

Pregătiri pentru concesionarea terenurilor de la CET

Autoritățile din municipiu finalizează în perioada următoare activitatea de parcelare din zona CET a municipiului Târgu Jiu. Aici există disponibilă o suprafață însemnată de teren în administrarea autorităților locale. După finalizarea tuturor documentațiilor se va putea trece la organizarea de licitații în vederea concesionării de parcele către investitorii interesați să desfășoare activități de producție sau în zona serviciilor.

Prețurile vor fi atractive, condiția fiind înființarea de locuri de muncă de către agenții economici care vor prelua terenuri pe terenul unde ar fi trebuit să fie construită fosta mare centrală termică a municipiului Târgu Jiu.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Celelalte zone cu iesire la DN si DE (ARTEGO-IEZURENI, DRAGOIENI, BARSESTI) NU reprezinta interes pentru conducatorii acestui oras. Acolo lumea are nevoie de un loc de munca ca de aer! S-ar elibera din traficul asta aglomerat din oras, sugrumat in partea de sud inca din vremea lui Glicemie Panseluta Bradulet. Traseele Transloc trebuie regandite si recalculati timpii de plecare de la capete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button