Actualitate

Primar nemulțumit de Varianta Ocolitoare

Unul dintre primarii comunelor limitrofe municipiului Târgu Jiu nu este mulțumit de construirea unui sens giratoriu pe varianta ocolitoare. Acesta este amplasat în vecinătatea localității Bălești. Mădălin Ungureanu, primarul comunei Bălești, este de părere că obiectivul respectiv care va face legătura cu noua Variantă Ocolitoare, va produce probleme majore în traficul rutier.
„O să vedeți ce efecte va avea asupra traficului sensul giratoriu amplasat înspre comuna Bălești. O să fie ambuteiaje, blocaje în trafic. Eu sper să nu fie așa, însă, în momentul în care vii cu asemenea elemente în trafic trebuie să ai niște studii efectuate pentru a nu exista o afectare a circulației autovehiculelor prin zonă”, a menționat Mădălin Ungureanu.

Este de amintit că, potrivit deputatului de Gorj, Mihai Weber, până la finalul anului vor fi gata numai 12 kilometri de șosea, în puncte diferite de pe raza municipiului Târgu Jiu. Mihai Weber a precizat că din discuțiile purtate la nivelul Ministerului Transporturilor, va exista contract cu firma constructoare și în 2024 și se va lucra la restul de 8 kilometri. Valoarea lucrărilor este de 207 milioane de euro. Varianta Ocolitoare ar fi trebuit să fie gata în toamna anului 2016 și este la al doilea constructor

   

Citește și:

2 Comentarii

  1. Bravo Primare!
    Asa este, va fi dezastru, mai ales dimineata cand merg copiii la scoala, pentru ce s-a mai investit in pasarela peste Drumul National 67, daca se incetineste in giratoriu!!!
    Asta era scopul Pasajului de pe centura, sa nu afecteze traficul pe drumul national!!!
    Proiectanti de doi lei!!! Cetatenii vor avea foarte mult de suferit, nu era de ajuns ca se sta 10 minute in giratoriul de dupa Podul Susita, mai trebuia unul, ca si urca multi pe centura sa mearga in Targul de masini!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *