Actualitate

Primăria a dat 478.500 de lei pentru mașina de ridicări auto

Primăria Târgu Jiu a achiziționat mașina de ridicării auto contra sumei de 478.500 de lei. Este suma rezultată în urma organizării licitației pentru cumpărarea unei platforme specializate pentru ridicarea mașinilor parcate necorespunzător pe raza municipiului Târgu Jiu. Contractul a fost adjudecat în această săptămână de către o societate de profil.

Toate firmele care au participat la licitație au cerut un răgaz de câteva luni pentru a aduce platforma de ridicări auto. Astfel de echipamente se găsesc foarte greu și durează până când sunt livrate. Este nevoie și de un regulament pentru ridicarea vehiculelor parcate ilegal pe domeniul public sau în parcările de reședință. De asemenea, va fi înființat și un serviciu specializat care va fi deservit de echipe mixte din cadrul Transloc și Poliției Locale Târgu Jiu.

Municipiul Târgu Jiu nu mai dispune de câțiva ani de un serviciu de ridicări auto. Astfel, polițiștii local nu au putut să facă altceva decât să aplice sancțiuni. Vehiculele parcate ilegal nu au putut fi ridicate imediat. În plus, pe raza municipiului Târgu Jiu, cu precădere în parcările de reședință sunt peste 300 de rable. Acestea vor fi ridicate în momentul în care va exista platforma auto de ridicări auto și vor fi transportate într-o parcare fie în curtea Transloc, fie într-o altă parcare mare, pe care municipalitatea intenționează să o amenajeze în partea de sud a orașului, în zona Kaufland.

Articole asemănătoare:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button