Politică

Primarul Robert Filip, candidat de la PNL! Vîlceanu: „Sunt foarte bucuros că am reușit să-l convingem!”

Primarul orașului Rovinari, Robert Filip, a apărut, joi, 5 martie a.c, cot la cot cu președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, în conferința de presă a organizației politice și a anunțat că va candida la alegerile din iunie din partea liberalilor. Filip devenise, de puțină vreme, președinte al ALDE Gorj și a anunțat că și-a dat demisia din partid, iar unul din motivele care l-a determinat să se îndrepte către PNL a fost acela că tatăl său era un liberal convins și de aceea se simte ”ca acasă”.

„Avem bucuria de a vă prezenta viitorul candidat al PNL pentru Primăria orașului Rovinari și, cu toată încrederea, pot să vă spun că și un viitor membru al echipei de conducere a organizației județene a PNL”, așa l-a prezentat deputatul Dan Vîlceanu pe Robert Filip.

Președintele PNL Gorj l-a felicitat pe primarul de la Rovinari pentru faptul că ”a creat, în ultimii ani, de când a preluat mandatul, un oraș care a devenit, deja, un centru industrial al județului, cu afaceri care nu erau caracteristice orașului Rovinari”.

Robert Filip și-a început discursul cu un citat: ”Un primar care face istorie la 29 de ani trebuie să fie într-un partid istoric”, iar apoi a explicat de ce a ales PNL.

”Așa mi-au spus, mai în glumă, mai în serios, niște amici din conducerea centrală a Partidului Național Liberal. Știau ce am realizat, știau că am deschis două fabrici și că sunt pregătite încă două, știau de cele peste 40 de milioane de euro, bani europeni, atrași în timpul mandatului meu de primar.

Invitația lor a fost dublată de dorința domnului deputat Dan Vîlceanu, și a altor lideri ai PNL Gorj, de a-și consolida echipa, cu oameni serioși.

Apoi, este vorba despre datoria pe care o am față de rovinăreni. Aceea de a continua să aduc investitori, să deschid fabrici și să asigur fonduri pentru dezvoltarea și modernizarea orașului.

Pentru toți cei care analizează acum spectrul politic este limpede că, pentru mulți ani de-acum înainte, România va fi condusă de Partidul Național Liberal. Pentru că PSD-ul este măcinat de conflicte interne în care sunt prinși niște politicieni mici, care n-au anvergura unor lideri, și care nu vor putea redresa partidul.

Am datoria să continui lucrurile bune făcute în acești ani, în Rovinari, și pentru asta trebuie să fac parte din echipa câștigătoare, din echipa care deține puterea și ia deciziile în România.

Din păcate, oricât de mult am încercat să creez o echipă puternică pentru ALDE, la nivel județean, m-am lovit de inconsecvența conducerii centrale, care, declarativ, atrăgea atenția despre dezastrul din CEO, dar faptic menținea în Ministerul Energiei și în CEO niște manageri total ineficienți.

Dar, înainte de toate, în decizia mea de astăzi, de a mă alătura Partidului Național Liberal, au contat părerile și nevoile rovinărenilor.

Oamenii buni fac orașul să râdă! Și cu cât vom avea mai mulți oameni buni în funcții de decizie, cu atât mai repede vom vedea râzând din ce în ce mai multe zone, din România”, a afirmat Filip.

Primarul orașului Rovinari a precizat că a demisionat din ALDE și și-a exprimat convingerea că unii lideri ai partidului îl vor urma în PNL.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *