EvenimentUltima oră

Primarul Stan, REȚINUT pentru infracțiuni de corupție!

Primarul comunei Albeni, Silviu Ionuț Stan (PNL), a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

În această dimineață ofițerii DGA au efectuat percheziții la sediul primăriei, la domiciliul acestuia din Tg-Jiu și la casa familiei sale din Albeni.

Procurorii îl acuză de comiterea unor infracțiuni de corupție, trafic de influență, luare de mită, abuz în serviciu, fals intelectual și divulgarea unor informații secret de serviciu, nedestinate publicității. ”Dosarul este în fază de cercetare penală, accesul meu este unul destul de restrâns. S-a pornit de la acele denunțuri, că a primit sume de bani pentru angajări și de la informațiile care au fost furnizate în presă în 2021. Parchetul s-a sesizat din oficiu, iar în această perioadă s-au continuat cercetările, au fost reunite toate dosarele și astăzi s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore”, a declarat avocatul Mădălina Ignat.

   

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. După cum a relatat presa, cu mult timp în urma, acest primar s-a crezut vataf atotputernic, fără pic de rușine și bun simt
    Noroc, că până la urmă, procurorii au probele incriminarii . Penitenciarele îl așteaptă cu drag !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *