Eveniment

Primul termen la CA Craiova, la pachet cu trei plângeri penale pentru Simona Mărgăian! Thiella: „Am primit telefoane de amenințare”!

Dosarul de înșelăciune al Simonei Mărgăian, devenită între timp Filip, are primul termen, luni, la Curtea de Apel Craiova. Debutul judecății la instanță de apel vine însă la pachet cu trei plângeri penale pentru inculpata Simona Mărgăian, după ce atât fostul soț cât și reclamantul din dosar, italianul Francesco Thiella, i-au făcut respectivei trei plângeri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu.

Simona Mărgăian are astfel alte trei dosare penale în care este acuzată de amenințare și calomnie. Asta pentru că, după sentința drastică de la fond aceasta a avut niște ieșiri publice în care a blamat și a făcut acuzații nefondate pornind de la anchetatorii din dosar, la ziariști și până la reclamantul din dosar și la fostul soț care are calitate de martor. Aceste plângeri au fost anexate dosarul penal ajuns pe rolul instanței din Bănie.

Dosarul de înșelăciune nr.1411/95/2021 a ajuns, în ianuarie, pe rolul Curții de Apel Craiova care a stabilit primul termen în proces, luni, 12 februarie. Părțile sunt așteptate la instantă, dar, avocatul italianului a depus deja la dosarul cauzei, trei plângeri penale la adresa inculpatei, una fiind extrem de gravă. Vine din partea septuagenarului italian care susține în plângerea penală că ar fi primit telefoane de amenințare, după sentința de la fond, în care era somat să renunțe la dosarul cu Simona Mărgăian. Lucrurile nu se opresc aici, pensionarul italian mărturisește că ar fi fost protagonistul unor incidente ciudate, în ultima perioadă, care l-au determinat să creadă că amenințările primite se adeveresc.

Plângerile respective, plus cele de calomnie, la adresa inculpatei, aceasta având ieșiți publice la emisiuni TV și postări denigratoare pe pagina sa de Facebook, nu fac decât să îngreuneze munca judecătorilor de la Curte de Apel.

Reamintim că Simona Mărgăian a fost condamnată, în noiembrie anul trecut, de către Tribunalul Gorj la o pedeapsă de 5 ani de închisoare în regim de detenție pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune și spălarea banilor. Tânăra din Scoarța a fost acuzată că l-a înșelat pe italianul FrancescoThiella cu aproape un milion de euro, sub promisiunea că se va căsători cu acesta, că vor întemeia o familie și vor face copii. Judecătorii au decis ca tânăra să-i plătească italianului 675.923 euro, cu titlu de despăgubiri pentru daune materiale și 10.000 de euro, cu titlu de despăgubiri pentru daunele morale suferite. Sentința nu a fost definitiva și apelul se judecă la Curtea de Apel Craiova.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *