Ultima oră

Prinși la volan cu alcoolemii record

La data de 9 martie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbuneşti au identificat în trafic un bărbat de 33 de ani, din comuna Albeni, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J. 675 Albeni, având o concentrație de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, polițiști din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Târgu Jiu au identificat în trafic un bărbat de 47 de ani, din orașul Rovinari, în timp ce conducea un autoturism, pe D.E. 79 Drăguțești, jud. Gorj, având o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au identificat în trafic un bărbat de 53 de ani, din municipiul Vulcan, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bumbești, din orașul Bumbești Jiu, având o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto au fost transportați la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, ocazie cu care bărbatul din Vulcan a refuzat categoric recoltarea.

În cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice, de persoane care se află sub influența alcoolului, respectiv refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *