Ultima oră

Prognoza meteo în weekend. Cum va fi vremea pe 20 și 21 martie 2021

Potrivit meteorologilor, în acest weekend, cerul va fi predominant noros, iar temperaturile vor fi mai mici decât ar fi normal în această perioadă. Temperatura maximă la nivelul întregii țări va fi de 10 grade Celsius, iar pe alocuri este posibil să plouă sau chiar să ningă în acest sfârșit de săptămână.

Cum va fi vremea, pe 20 și 21 martie, în principalele orașe din țară
În București, vremea va fi predominant noroasă în acest weekend. Sâmbătă, maxima zilei va fi de 10 °C, iar șansele de precipitații sunt de 15%. Minima va fi de 1 °C, iar vântul va sufla cu rafale de 17 km/h. Duminică va fi mai frig, maxima fiind de 9 °C și minima de 2 °C. Șansele de ploaie sunt de 25 %, anunță redactia.ro.

În Constanța va fi mai frig decât ar fi normal în această perioadă. Sâmbătă se va înregistra o temperatură maximă de 7 °C și o minimă de 4 °C. Va fi predominant noros, iar șansele de precipitații vor fi de 10 %. Va fi foarte înnorat, atât sâmbătă, cât și duminică. În ceea ce privește temperaturile de duminică, acestea se vor încadra între cinci și 6 °C. Spre seara zilei de duminică va ploua.

În Brașov este valabil un cod galben de ninsoare și gheață în ziua de sâmbătă. Va ninge, după cum arată prognoza meteo din această zi. Șansele de ninsoare sunt de 56 %, iar minima zilei este de – 6 °C. Duminică se mai încălzește și apare soarele din nori. Maxima va fi de 7 °C și minima de – 2 °C. Va fi predominant noros.

Va ninge în Iași în ziua de sâmbătă, șansele de ninsoare fiind de 55 % . Maxima va fi de 7 °C și minima înregistrată în termometre de – 3 °C. Vântul va sufla cu 20 km/h. Duminică se încălzește, maxima fiind de 8 grade Celsius.

În Cluj-Napoca, maxima va fi de 5 °C în ziua de sâmbătă și minima de – 7 °C. Meteorologii au anunțat câțiva fulgi de nea. Duminică va fi o vreme cu nori și soare, iar maxima zilei va fi de 6 °C și minima înregistrată de – 5 °C.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a făcut publică, vineri, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Află ce cantități de precipitații vor fi în România, în intervalul 22 martie – 19 aprilie!

De precizat că, în ultimele săptămâni din martie, temperaturile medii vor fi puțin mai scăzute față de cele specifice pentru această perioadă, dar din aprilie, se apropie de cele normale.

Estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF – Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului și a cantităților de precipitații față de media perioadei 1993-2016.

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button