Ultima oră

Programează-ți vizita la Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia pentru a evita așteptarea la coadă!

Pentru a evita timpul de așteptare la Centrele de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia (CRU), utilizatorii din județele Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea își pot programa vizitele accesând secțiunea dedicată – https://programari.distributieoltenia.ro/page/programare-online.html   

 

Procesul este unul foarte simplu și necesită doar câteva minute. În schimb, utilizatorii vor ști exact la ce oră trebuie să se prezinte în Centrele de Relații cu Utilizatorii, evitând astfel timpul de așteptare.

 

Cum se efectuează o programare?

  • Accesați pagina https://programari.distributieoltenia.ro
  • Selectați județul în care locuiți;
  • Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Utilizatorii în care doriți să ajungeți;
  • Alegeți data și intervalul orar pentru programare, precum și demersul pentru care efectuați vizita (ridicare/ depunere documente);
  • Completați datele de contact (nume, prenume, adresă validă de e-mail, număr de telefon) și înregistrați programarea.

sau

  • Apelați Info Tel 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008, numere cu tarif normal în rețeaua națională, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 16:00.

 

Important! La finalizarea procedurii, veți primi un e-mail de confirmare, care conține un cod de rezervare pe care trebuie să îl aveți cu dumneavoastră în momentul vizitei.

 

În cazul unor situații neprevăzute, utlizatorii au posibilitatea de a anula programarea prin accesarea link-ului de anulare, primit pe e-mail alături de codul de rezervare.

 

Programul Centrelor de Relații cu Utilizatorii Distribuție Oltenia poate fi consultat accesând https://www.distributieoltenia.ro/ro/centrele-regionale-de-contact.html.

 

* Utilizatorii care au programat în prealabil vizitele în CRU-urile DEO sunt așteptați la ora și în ziua programării, având prioritate la ghișee față de cei care nu au rezervare. În cazul neprezentării la data și ora stabilite, programarea nu va mai fi valabilă.

 

Reamintim utilizatorilor faptul că accesul în CRU-urile DEO va fi efectuat în continuare cu respectarea măsurilor de distanțare și protecție împotriva răspândirii virusului SARS COV 2.

Măsurile pot fi consultate aici.

 

Pentru alte detalii legate de opțiunea de rezervare online, utilizatorii Distribuție Energie Oltenia pot apela Info Tel 0800 500 000, 0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 sau adresa de e-mail distributie@distributieoltenia.ro

 

Alte date de contact utile în relația cu operatorul Distribuție Oltenia:

Articole asemănătoare:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *