Actualitate

Proiecte în valoare de 5 milioane de euro, în derulare, la Târgu-Jiu

Primarul Marcel Romanescu spune că va încerca să gestioneze bugetul local astfel încât să asigure finanțare pentru investițiile la care se lucrează în această perioadă.

Bugetul primăriei Târgu-Jiu este afectat de cheltuielile neprevăzute pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. Marcel Romanescu spune că repartiția sumelor făcute de la bugetul de stat din impozitul pe venit e în continuă scădere. Se așteaptă să scadă și lunile următoare. Edilul Târgu-Jiului anunță că vor fi anumite proiecte pe care le va transfera pe bugetul de anul viitor. “Avem în derulare proiecte de 5 milioane de euro. Vor fi anumite proiecte pe care le voi transfera pe bugetul de anul viitor. Trebuie să fim precauți, să asigurăm finanțare pentru proiectele aflate în derulare, să demarăm altele, doar în condițiile în care vor fi emise anumite acte administrative de către guvern prin care să ne poată suplimenta pierderea pe care am avut-o la bugetele locale”, a declarat primarul Târgu-Jiului. Anul 2021 a fost declarat de autoritățile județene ca fiind ”Anul Tudor Vladimirescu”. Se vor împlini 200 de ani de la Revoluția lui Tudor. Marcel Romanescu spune că, încă de anul trecut, a fost demarat la Târgu-Jiu un proiect pentru modernizarea parcului în care află statuia lui Tudor Vladimirescu. Edilul anunță că urmează să fie scos la licitație în perioada următoare.

Articole asemănătoare:

Un comentariu

  1. Nu cred ca proiectul cu parcul de la statuia lui Tudor Vladimirescu este o prioritate. In loc sa faca lucruri utile precum parcari, toaca bani pe aiurea. Cand a facut Carciumaru reabilitarea centrului, putea sa faca si o parcare subterana. Dar ce sa faci, vin alegerile si trebuie bani la partide!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button