Actualitate

Protest, cu fotografii cu tumora tatălui, făcut de un gorjean în fața Primăriei Arad

De trei luni de zile, fiul unui bărbat din Mătăsari, stabilit la Arad, încearcă să dovedească faptul că tatăl său ar fi decedat urmare a unui malpraxis. Omul a inițiat chiar un protest inedit în fața Primăriei Arad încercând să atragă atenția anchetatorilor că tatăl său ar fi fost omorât de nepăsarea și neștiință celor care ar fi trebuit să ii salveze viața. În războiul sau cu autoritățile protestatarul arată că instituțiile nu ii pun la dispoziție probele solicitate.

Holzer Gheorghe avea 80 de ani la momentul decesului, și anterior tragediei a fost diagnosticat diferit de medici atât de la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu cât și de cei și SJU Arad. Pe 20 august, pacientul fusese internat și în spitalul din Gorj dar locul unde și-a dat duhul a fost spitalul din Arad, unde pacientul ajunge cu frisoane și stări de vomă. Deși pacientul ajunge vineri la urgențe, duminică după amiaza este declarat mort, fiul considerând că tatăl său ar fi fost victima unui malpraxis.

„Am fost azi la IML Arad care au ,,domiciliul” tot în incinta spitalului, deși a trecut peste o lună de zile, refuza sa-mi comunice raportul autopsiei, adică să înțeleg ca l-au tăiat pe tata degeaba, fiind în aceeași curte, cred ca o sa dorească să acopere rahatul criminalilor..”, spunea, luni, Holzer Jr. cel care și-a tapetat autoturismul cu poze cu tumoră tatălui decedat și l-a parcat în fața Primăriei Arad.

Bărbatul continuă protestul deși a ajuns să ceară bani membrilor comunității pentru continuarea acțiunii sale, fiind convins că va fi auzit. Tatăl bărbatului a locuit 15 ani in Gorj și încă deține o locuință la Mătăsari.

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *