Ultima oră

Protest la Târgu Jiu! VIDEO

Zeci de târgujieni protestează in acest moment la Târgu Jiu!

Grupul de oamenii s-a deplasat din Piața Prefecturii din Târgu Jiu iar acum se afla pe strada Victoriei . Protestatarii au ieșit în stradă, să-și strige nemulțumirile. Pe rețelele de socializare se anunța ca oamenii vor ieși si în această seară, începând cu ora 22:00, protestând în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, față de restricțiile impuse de Guvern.
Marea majoritate a protestatarilor nu poarta masca si nici distanțarea socială nu a fost respectata.

   

Citește și:

3 Comentarii

  1. Teroristii haurusia! Astia nici nu stiu ce ii asteapta! Cand vor ajunge la ATI Covid si vor fi cu un picior in groapa, atunci vor intelege ca, daca ar fi respectat restrictiile impuse pana acum sunt in beneficiul lor si pentru sanatatea si viata lor! Daca le respectau pana acum, ieseam de anul trecut din pandemie! Daca ne luam dupa teroristii haurusia, nu vom iesi din pandemie niciodata! Cu niste amenzi nu rezolvi nimic! Paturile ATI si cele de la capele sunt pline de cei care au avut covid, ca sa nu mai vorbim de frigiderele de la SML-urile din toata tara. Daca ne luam dupa voi, degeaba am mai lupta astazi pentru ca, dupa un timp, nu ar mai avea cine sa ne ingroape, daramite sa mai aiba cine sa lucreze!

  2. Toata pleava orasului, toti puscariasii fara masca. Unde esti dom’ prefect cu fortele de ordine? Cate amenzi ai aplicat pentru lipsa mastii de protectie? Au avut aprobare pentru miting ssau si asta a fost spontan, organizat de cateva zile pe FB? Dar matale nu vezi , nu stii. Pe la Ranca nu se auzeau vocile organizatorilor?

  3. Bravo baieti! Sa sunam spitele la ATI Covid sa va rezervam cateva paturi? Testamentele vi le-ati facut? Amenzile sunt cele mai mici pedepse pentru faptele voastre! Covidul nu va va ierta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *