Ultima oră

Ramon de la MasterChef a murit, după ce a luptat doi ani cu boala nemiloasă

Ramon de la MasterChef a murit, după ce a luptat doi ani cu boala nemiloasă. „Ai trecut frumos prin viață” Ramon Chiriceanu, fostul concurent de la Masterchef, s-a stins din viață după doi ani în care a luptat cu boala nemiloasă. Tânărul avea 37 de ani, era căsătorit și avea trei copii.
Zilele trecute, prietenii lui Ramon anunțau că viața acestuia atârnă de un fir de ață, după ce în urmă cu doi ani a fost diagnosticat cu cancer. Din păcate, fostul concurent de la MasterChef, care a adus tuturor zâmbetul pe buze, s-a stins din viață departe de casă Fostul concurent suferea de cancer limfatic, iar despre suferința lui s-a aflat recent, după ce a apărut o postare pe rețelele de socializare.
„Drum bun Chicireanu Ramon, ne va lipsi zâmbetul şi energia ta! Ne va lipsi optimismul şi carisma ta! Ne vei lipsi enorm! Ne-ai oferit o foarte frumoasă lecţie de viaţã – ai luptat cu îndârjire şi noi am crezut în tine! Ştiam că doar tu poţi învinge moartea, ştiam cã doar tu poţi trece peste o asemenea provocare! Te iubim şi îţi suntem recunoscători- ai trecut frumos prin viaţă şi ne-ai atins pe toţi cu sensibilitatea ta!! Drum bun Ramon!”, a fost anunțul facut de una dintre prietenete lui Ramon.

sursa: libertatea.ro

   

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *